Manuale

 

Recent Submissions

  • ASMARANDEI, Viorel; CARAGAȚĂ, Niță; GHEORGHITA, Vlad; PORCESCU, Grigore; CHIRIAC, Angela; VOINIŢCHI, Eugeniu (Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova, 2013)
    Manualul dat este destinat inspectorilor din Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, care efectuează inspecţii la operatorii din sectorul alimentar. De asemenea, materialele expuse în manual pot fi utilizate în ...
  • CAPCANARI, Tatiana; CHIRSANOVA, Aurica; RADU, Oxana; DESEATNICOVA, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2023)
    Manualul universitar este destinat studenţilor ciclului II, studii de master, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Departamentul Alimentație și Nutriție, specialitatea 072 Managementul restaurantelor și nutriție, și studenților ...
  • КИРСАНОВА, Аурика; РАДУ, Оксана; БОИШТЯН, Алина; КАПКАНАРЬ, Татьяна (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Учебное пособие предназначено для студентов очной и заочной формы обучения Факультета Пищевых Технологий, Департамента Пищевых продуктов и Питания, специальность 0721.1 Технология и менеджмент общественного питания, 1010.1 ...
  • CIUMAC, J.; CHIRSANOVA, A.; REȘITCA, V. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    La «Technologie culinaire» est une discipline scientifique qui étudie les outils et les techniques culinaires employées en cuisine, les mécanismes des phénomènes qui surviennent lors des transformations culinaires en vue ...
  • VLADEI, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    La « Biochimie » est une discipline scientifique qui a une importance primordiale pour les futurs spécialistes du domaine agro-alimentaire. En connaissant la composition chimique des matières premières et des aliments, ...
  • STURZA, Rodica; VEREJAN, Ana; HARITONOV, Svetlana; MUNTEANU, Diana; COVACI, Ecaterina; SCUTARU, Iurie; DRUŢĂ, Raisa; SUBOTIN, Iurie; GUREV, Angela; DRAGANCEA, Veronica; DRUŢĂ, Vadim; BAERLE, Alexei (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Chimia este o știință fundamentală, care oferă cunoștințe aprofundate despre materie, energie și reacțiile dintre diferite substanțe, fiind asociată cu dezvoltarea unor industrii precum metalurgia, construcția de mașini, ...
  • MUSTEAŢĂ, Grigore; ZGARDAN, Dan (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Prezenta lucrare a fost concepută de către autori ca manual de biochimie care să vină în ajutorul studenţilor şi al specialiştilor din diferite ramuri ale industriei alimentare.