Abstract:
Prezentul Ghid este destinat specialiştilor care activează în unităţile de producere a produselor din carne, inspectorilor din Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, care efectuează inspecţii la operatorii din sectorul dat. De asemenea, materialele expuse în ghid pot fi utilizate în scop didactic de instituţiile care pregătesc specialişti în domeniu. Ghidul conţine informaţii şi recomandări privind implementarea HACCP la uniăţile de producere a produselor din carne, legislaţie şi Ghid de Bune Practici pentru unităţile de producere a produselor din carne. Conţinutul ghidului nu reflectă neapărat opinia finanţatorilor.
Description:
Acest Ghid este elaborat în cadrul proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova şi suportul financiar al Băncii Mondiale, Facilităţii Globale de Mediu şi Guvernului Suediei. Proiectul MAC-P este implementat de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea şi Monitorizarea proiectelor în domeniul agriculturii, finanţate de Banca Mondială (UCIMPA).