Publicații didactice: Recent submissions

  • СУБОТИН, Юрий; ДРУЦЭ, Раиса (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Данный цикл лекций предназначен для студентов технологических специальностей дневного и заочного отделений факультета Пищевых Производств.
  • BULGARU, Viorica; POPESCU, Liliana; BANTEA-ZAGAREANU, Valentina; MACARI, Artur (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Indicaţiile metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator la disciplina Controlul fizico-chimic al produselor alimentare este destinat studenţilor Facultăţii Tehnologia Alimentelor, programul de studiu 0721.2 Tehnologia ...
  • VEREJAN, Ana; DRAGANCEA, Veronica; HARITONOV, Svetlana; SUBOTIN, Iurie; DRUŢĂ, Raisa; MUNTEANU, Diana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Prezentul ghid de laborator este elaborat conform curricula la chimia generală şi anorganică pentru studenţii programelor inginereşti. Lucrarea are drept scop aplicarea cunoştinţelor în practică, formarea deprinderilor şi ...
  • MIJA, Nina (Tehnica UTM, 2019)
    Notele de curs prezente au caracter integrativ și sunt destinate studenților, care tind să exploreze multiplele domenii de cunoaștere și dezvoltare a conceptelor de produs alimentar, tehnologie de prelucrare a produsului ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account